Vice Mr. Olympia vo FOU ZOO

on

Jedol už tretí steak a odhadoval som ho ešte na jeden. Tak sa aj stalo. Jeho bilancia bola 800 g argentínskej welldone hovädzinky a pol kila zemiakov varených vo vode. Jedna bezkofeínová káva s umelým sladidlom a voda. Píšem o Vice Mr. Olympia. Píšem o pánovi,  ktorého hviezdne meno je Phill Heath. Keď vstúpil do dverí, tak zatienil svojim obrovským hrudníkom aj to málo slnka, ktoré prenikalo z ulice. Proste obrovské množstvo svalov, ktoré určite neboli zadarmo. Jeho drina a hodiny v posilňovni sa mu nedá odoprieť pri pohľade na tohto „fešáka“.

Rovnako ako sa teší Phil Heath zo svojich zdolaných mét, teším sa aj ja zo svojich úspechov v tomto makro svete.

Ľubo Blaho

 

O autorovi

Rafinovaná kombinácia toho najlepšieho, čo nám dáva more aj pevnina. Dokonalý súlad ázijskej a európskej gastronómie. Miesto splnených gurmánskych túžob a prianí. Miesto, ktoré s Vami komunikuje jazykmi, ktoré nepoznáte, a predsa im rozumiete. Miesto, ktoré dýcha atmosférou nečakaných zážitkov a nových stretnutí. Miesto, kde vzniká vietor. To je Fou Zoo.


Všetky články od Fou Zoo

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Môžete použiť tieto HTML značky a atribúty: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>