Varil pre Madonnu, Pelého, či Silvestra Stalloneho. Pôsobil v tých najlepších ázijských reštauráciách, na domácu kuchyňu svojej mamy však nedá dopustiť. Excelentný šéfkuchár prestížneho londýnskeho konceptu Naamyaa – Libor Dobiš zavíta uprostred leta späť na rodné Slovensko.
Rozhovor s Liborom Dobisom.pdf
Viac informácií o samotnom evente nájdete tu.
O autorovi
Rafinovaná kombinácia toho najlepšieho, čo nám dáva more aj pevnina. Dokonalý súlad ázijskej a európskej gastronómie. Miesto splnených gurmánskych túžob a prianí. Miesto, ktoré s Vami komunikuje jazykmi, ktoré nepoznáte, a predsa im rozumiete. Miesto, ktoré dýcha atmosférou nečakaných zážitkov a nových stretnutí. Miesto, kde vzniká vietor. To je Fou Zoo.
Všetky články od Fou Zoo