Letné obhliadnutie sa.

on

Po každej perióde v živote je dobré sa otočiť a pozrieť späť. Konkrétne hranicu našej gastro periódy v biznise robí jún, čiže leto. A to hlavne preto, že nemáme terasu. Myslím si, že reštaurácie v centre sa budú otáčať po svojej perióde asi pred zimou. Hotelové reštaurácie to majú zasa inak. Závisí to od ich sezónnosti. No proste, každý typ reštaurácie to má trochu inak. Náš je tu a mne sa chce trochu obhliadnuť a príjemne pri dobrom Phu-Ery zaspomínať.

V tejto perióde sa udialo aj toto:
Keby som začal rátať s koľkými ľuďmi sme robili vo FOU ZOO pohovor určite by som prišiel k číslu, ktoré je medzi 150 až 200 ľudí. Ak by som mal odhadnúť počet mítingov, tak by to bolo cca 104. Ak by som mal narátať motivačné pohovory, tak ich bolo 300 ak by som mal narátať cukor a bič tak by to bolo 1.000. Ak by som mal narátať koľko nových jedál bolo pripravených, tak by to bolo 100. Ak by som mal narátať koľko z nich prešlo, tak by to bolo cca 25. Ak by som mal narátať koľko spokojných ľudí sa u nás najedlo, tak by to bolo respektíve a aj je zatiaľ naše tajomstvo. :-)

Okrem štatistík, množstva tabuliek a množstva informácií je tu jedná podstatná a pre mňa tá najdôležitejšia vec. Za všetkým, čo sa deje vo FOU ZOO, stoja ľudia. Všetko, čo sa robí vo FOU ZOO, sa robí pre ľudí. Takže si predstavujem ako skupina ľudí Fúzočanov koncentruje svoju energiu, ktorú potom nasmeruje na jediný najvyšší a zmysluplný cieľ. Ten cieľ je spokojnosť zákazníka. Ten cieľ je vnútorná vibrácia každého hosťa. Naši spokojní hostia príjemne vibrujú vo svojom vnútri a robia radosť aj ostatným ľudom. Lebo jeden pozitívne vibrujúci človek predsa prenesie ďalej len a len pozitívum.

Ale popri tom musí fungovať aj vnútorná FOU ZOO vibrácia. A to je veľmi dôležité.
Na konci tejto periódy by som chcel poďakovať všetkým naším stvoriteľom pozitívnej FOU ZOO energie. Ďakujem z celého rozvibrovaného srdca za kus poctivo  odvedenej práce. Mám obrovský rešpekt pred osobnostným a profesionálnym rastom každého z nich. Každého človeka – čašníka, ktorý sa musí aj doma pripravovať, a ktorého neustále tlačíme k lepším a lepším výkonom. Chcem 
poďakovať  každému človeku – kuchárovi, ktorý si to odkrúti pri rozžeravených griloch a šporákoch. Na ktorého FOU ZOO tlačí v detailoch a rýchlosti. Na ktorého niekedy s prosbou kamoša, inokedy z pozície šéfa tlačíme, aby objednávka bola pri hosťovi zázračne rýchlo. Chcem poďakovať za trpezlivosť našim dámam, ktoré sa starajú o poriadok vo FOU ZOO. Majú to s nami niekedy ťažké. Dámy ďakujeme! A na koniec to najlepšie.

Rád by som vyslovil obdiv a zároveň uznanie ako dobre sa zharmonizovali srdcia vedenia vo FOU ZOO. Všetkým, ktorí máme mítingy v pondelok a v stredu, všetkým vám patrí vďaka FOU ZOO. Táto vďaka vám patrí za tvrdo a poctivo odvedenú prácu, ktorú si všimli aj iní. Boli sme v hodnotení GURMAN AWARD ocenení ako najlepšia reštaurácia medzi nováčikmi. Aj takéto ocenenia robia priestor na nadýchnutie, zhodnotenie a zmobilizovanie nových síl k jedinému cieľu. K spokojnosti hostí.

Na leto sme upravili otváracie hodiny. V sobotu a v nedeľu budeme zatvorení. Leto využijeme na prípravu nových vecí a samozrejme aj na oddych. Ja osobne sa prihlásim s blogom až v septembri. Šéfkuchár FOU ZOO Miško Konrád ešte uzavrie svoje úžasné zážitky z NOMY. 

Všetkým vám prajem krásne leto.

Ľubo Blaho 

 

O autorovi

Rafinovaná kombinácia toho najlepšieho, čo nám dáva more aj pevnina. Dokonalý súlad ázijskej a európskej gastronómie. Miesto splnených gurmánskych túžob a prianí. Miesto, ktoré s Vami komunikuje jazykmi, ktoré nepoznáte, a predsa im rozumiete. Miesto, ktoré dýcha atmosférou nečakaných zážitkov a nových stretnutí. Miesto, kde vzniká vietor. To je Fou Zoo.


Všetky články od Fou Zoo

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Môžete použiť tieto HTML značky a atribúty: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>